Speare helse logo

Siden 2002 har Speare matchet de som har behov for bistand med rett psykolog

På ledigpsykolog.no finner du inntil 600 psykologer, med ledig kapasitet innen rimelig tid. Bestillingen foretas direkte i psykologens Bank ID-sikrede journalsystem slik at sensitive helseopplysninger kun kan ses av psykologen. Om du skal dekke psykologbehandling for en annen kan du fylle inn klientens kontaktopplysninger og din virksomhet sin fakturaadresse.

Psykologbehandling
til klienter

Ved bestilling velger du Offentlige instanser som betaler og fyller i organisasjonsnummer og korrekte fakturaopplysninger. Det som fylles inn i Betalingsreferanse (Bet. ref) vil fremkomme på faktura. Du kan velge et visst antall timer som dekkes. Faktura sendes månedlig. Kun klientens initialer vil fremkomme på faktura.
Gå til Ledigpsykolog

Spesialisterklæringer

Speare Helse utarbeider spesialisterklæringer i forbindelse med vurdering av arbeidsevne og rettighetsavklaring. Speare Helse kan tilby kvalifisert personell til utredning og utarbeidelse av spesialisterklæringer knyttet til psykisk helse og utviklingsforstyrrelser.
Les mer om spesialisterklæringer

Organisasjonspsykolog
til virksomheten

Skriv inn organisasjonspsykologi i søkefeltet på ledigpsykolog.no. Er det behov for individuell bistand kan det bestilles time hos egnet psykolog. Merk at klinisk psykologbistand er fritatt for MVA. Ved behov for konsulenttjenester omfattet av MVA-lovgivningen som f eks rekruttering, arbeidsmiljøkartlegging og konflikthåndtering bruk kontaktskjema under.
Gå til Ledigpsykolog

Foredrag og kurs

Speare satser sterkt på utvikling av kurs og kompetanseheving som kan virke forebyggende og redusere psykisk belastning på arbeidsplassen. Bruk kontaktskjema under om du er interessert i å få et tilbud fra oss.
Les mer
Stilisert bok

Innleie av
helsepersonell til
virksomheten

Speare er et ledende bemanningsselskap innen psykisk helse. Vi leier ut psykologer og psykologspesialister til offentlig psykisk helsevern og offentlige virksomheter som har behov for vikarer. Bruk kontaktskjemaet under så vil du høre fra oss snarlig.
Les mer
Stiliserte mennesker

Kontakt oss

Fyll inn dette skjema for å komme i kontakt med Speare. Vær påpasselig med å ikke skrive personsensitive helseopplysninger om hva det gjelder.
Takk for din henvendelse. Vi vil svare deg så raskt vi kan.
En feil oppstod. Vennligst forsøk å sende skjemaet på nytt.

Personvern, brukervilkår og fakturering

For å lese mer om personvern, brukervilkår og fakturering klikk på linkene nederst på siden.

Speare Journal logoSpeare Bemanning logoSpeare Kompetanse logo