Speare helse logo

Speare Betaling

Psykologen har i avtale med Speare AS overlatt kunderelasjonen til Speare betaling slik at Speare betaling har fakturaansvaret og bærer risiko ved innfordring. Speare betaling kan bruke tredjepart som betalingsformidler og inkassoselskap. Fakturert pris til kunden er den samme som fremvises på psykologens nettside for timebestilling og inkluderer psykologens honorar, samt kostnader knyttet til journalføring og fakturering. Det legges ikke til ekstra kostnader på faktura av Speare betaling. 

Det tilkommer ingen avgifter eller gebyrer ved elektronisk betaling (Vipps, efaktura, EHF mv). Av miljøhensyn tilbys kun elektronisk faktura, ikke faktura per ordinær post. Hvis kunden ikke kan motta elektronisk faktura må psykologen skrive ut faktura til kunden selv.

For privatklienter og pårørende gjelder: Det sendes Vipps efaktura med seks dagers forfall, så sendes gebyrfri påminnelse med umiddelbart forfall, etter 14 dager sendes automatisk purring med purregebyr og siden inkassovarsel med gebyr og forsinkelsesrente. Speare betaling har som mål å følge opp alle som får tilsendt automatisk purring, med personlig oppfølging. Vi vil føre dialog med kunden og psykologen for å skape mulighet for betaling før saken overføres til inkassoselskap. Grunnen til kort forfall er at psykologer ikke gir kreditt, og det er et viktig prinsipp i behandling at forrige time er betalt før den neste. Sørg for at du har Vipps-appen, og at du i Profil, Regninger og efaktura har skrudd på efaktura. Det er også viktig at psykologen har registrert den e-postadressen som du får e-post fra banken din for at efaktura fra Speare AS skal nå frem til deg, samt at du må ha valgt «Ja takk til alle» efaktura i nettbanken.

For andre betalere vil det sendes EHF-faktura, og om det ikke går vil det sendes faktura per e-post. Det sendes gebyrfri påminnelse med umiddelbart forfall, etter 14 dager sendes automatisk purring med gebyr og siden inkassovarsel med gebyr og forsinkelsesrente før saken overføres til inkassoselskap.

Kontakt oss

Fyll inn dette skjema for å komme i kontakt med Speare Betaling.
Takk for din henvendelse. Vi vil svare deg så raskt vi kan.
En feil oppstod. Vennligst forsøk å sende skjemaet på nytt.

Personvern, brukervilkår og fakturering

For å lese mer om personvern, brukervilkår og fakturering klikk på linkene nederst på siden.