Speare helse logo

Siden 2002 har Speare hjulpet privatpersoner med å finne «rett» behandler

Psykolog

Speare har kvalitetssikret psykologer og matchet psykolog med klient i mer enn 20 år. Alle psykologer som samarbeider med Speare blir kvalitetssikret og får tilgang til faglig bistand fra oss. Det er alltid psykologen som er selvstendig ansvarlig for behandlingen som gis, men både psykolog og du kan ta kontakt med oss ved behov. Dette skaper trygghet både for deg og for psykologen som bistår deg. Klikk på lenken under for å se hvilke psykologer som kan hjelpe deg.
Gå til Ledigpsykolog

Psykiater

Speare har de senere årene kvalitetssikret psykiatere og ved behov matchet psykiater med klient. Det er alltid psykiateren som er selvstendig ansvarlig for behandlingen som gis, men både psykiateren og du kan ta kontakt med oss ved behov. Dette skaper trygghet både for deg og for psykiateren som bistår deg. Ta kontakt med via bestillingsskjemaet nederst på siden for å komme i kontakt med en psykiater som vi anbefaler.

Kontakt oss

Fyll inn dette skjema for å komme i kontakt med Speare. Vær påpasselig med å ikke skrive personsensitive helseopplysninger om hva det gjelder.
Takk for din henvendelse. Vi vil svare deg så raskt vi kan.
En feil oppstod. Vennligst forsøk å sende skjemaet på nytt.

Personvern, brukervilkår og fakturering

For å lese mer om personvern, brukervilkår og fakturering klikk på linkene nederst på siden.