Speare helse logo

Fristbrudd

Du som har fått en frist for helsehjelp ved offentlig psykisk helsevern og ikke har mottatt helsehjelpen innen fristen, har rett til å få tilbud ved et annet behandlingssted. Du kan lese om dine rettigheter og saksgangen ved fristbrudd på Helsenorge.no

Speare og Fristbrudd

Speare Helse tilbyr utredning og behandling til barn, ungdom og voksne med psykiske lidelser. I rammeavtale med HELFO bistår vi DPS og BUP når de ikke har kapasitet til å hjelpe alle pasienter som er henvist til dem. Vi har over 500 psykologer og psykiatere i Norge, og er per i dag etablert med 11 klinikker i hele landet.

Informasjon om hvem som er faglig ansvarlig finner du ved å klikke på "Ansatte" i nedtrekksmenyen. Her finner du mer informasjon. Hvis du er nysgjerrig på hvordan du kan jobbe som fristbruddbehandler, kan du se denne brosjyren.
Generisk bilde av behandler

Informasjon

Her kan du laste ned informasjonsbrosjyrer om forløpene for deg som kommer via HELFO Fristbrudd til behandling ved Speare helse.

Kontakt oss

Fyll inn dette skjema for å komme i kontakt med Speare. Vær påpasselig med å ikke skrive personsensitive helseopplysninger om hva det gjelder.
Takk for din henvendelse. Vi vil svare deg så raskt vi kan.
En feil oppstod. Vennligst forsøk å sende skjemaet på nytt.

Personvern, brukervilkår og fakturering

For å lese mer om personvern, brukervilkår og fakturering klikk på linkene nederst på siden.