Speare helse logo

Spennende oppdrag som helsepersonell

Siden 2016 har Speare levert 75% av alle timer psykologer jobber som innleide spesialister ved offentlig psykisk helsevern. Vi er størst i Norge ikke kun fordi vi selv er psykologer, men fordi vi tilbyr så mye mer enn bare innleieoppdrag.

Hos oss får du mulighet å veksle mellom privat poliklinisk praksis med støtte fra vårt sterke fagmiljø og gratis tilgang til ledigpsykolog.no og psykologjournalen.no.

Du kan selv velge om du vil være ansatt eller være innleid som selvstendig næringdrivende konslent. Det er meget gode vilkår uansett hva du velger.

For alle stillinger gjelder at du bør være fleksibel, nysgjerrig på nye muligheter og geografiske steder, kan pendle og jobbe selvstendig.

Psykologspesialist til gruppeenhet

01.09.2022-28.02.2022
     
Kongsvinger
Erfaring med gruppeterapi eller interessert i personlighetsforstyrrelser? Nå finnes et godt betalt oppdrag ved DPS Kongsvinger hvor deler av stillingen vil være ved gruppeenheten. Ta rask kontakt for å høre mer om forutsetninger og muligheter.

Psykolog til DPS Indre Sogn

05.09.2022-23.12.2022
     
Sogndal
Vil du oppleve Sogn og Fjordane? Få samtidig et godt betalt oppdrag og opplev at du hjelper pasienter i et område som behøver din kompetanse. Dette oppdraget er egnet for deg som er en noe erfaren psykolog, eller psykologspesialist, som kan jobbe selvstendig med pasienter.

Psykolog med kompetanse på evneutredninger til Habilitering Finnmark

15.08.2022-31.12.2022
     
Kirkenes
Det søkes en fleksibel psykolog med erfaring fra og kompetanse i differensialdiagnostisk utredning voksne. Du må kunne gjøre selvstendige utredninger med WAIS-4 og helst andre nevropsykologiske tester.

Psykologspesialist til BUP døgnenhet i Innlandet

01.08.2022-31.12.2022
     
Hamar
Døgnenheten søker en fleksibel psykologspesialist med erfaring fra og kompetanse i differensialdiagnostisk utredning og behandling av barn- og unge. Du bør kunne WISC-V og helst andre relevante tester. Det er en fordel med kjennskap til DIPS/DIPS Arena.

Vi søker psykologer i flere ulike byer

01.09.2022-30.06.2023
     
Norge
Iht rammeavtaler med Sykehusinnkjøp HF og Helfo har vi hatt svært stor pågang den siste tiden. Vi søker flere fleksible psykologer og psykologspesialister med erfaring fra og kompetanse i differensialdiagnostisk utredning og behandling av voksne eller barn/unge. Det er en fordel med kjennskap til DIPS/DIPS Arena og pakkeforløp. For ikke-spesialister vil det bli dekket spesialistutdanning. Behovet er både ved lokalt DPS/BUP samt ved våre klinikker og pendling annenhver uke må påregnes. Gode lønnsbetingelser eller vilkår for selvstendige næringsdrivende. Aktuelle steder nå er: Elverum, Gjøvik, Hamar, Trondheim, Arendal, Bodø, Ålesund, Tromsø, Notodden, Farsund, Alta, Hammerfest, Kirkenes, Sandnessjøen.

Psykologspesialist til DPS i Rogaland

01.09.2022-31.12.2022
     
Stavanger
DPS-et behøver en fleksibel psykolog, helst psykologspesialist, med erfaring fra og kompetanse i differensialdiagnostisk utredning og behandling av voksne. Det er en fordel med kjennskap til inntaksvurderinger, veiledning av psykologer, DIPS/DIPS Arena og pakkeforløp.

Psykologspesialist DPS Indre Østfold

01.09.2022-30.06.2023
     
Askim
Vi har hatt innleid psykologspesialist ved aktuelt DPS i snart ett år og hun har trivdes godt. Nå behøves en erstatter og vi ser frem til at du tar kontakt for å få vite mer om oppdraget.

Hos oss får du mulighet til variasjon på dine premisser. Du kan ha en deltids privatpraksis og bruke psykologjournalen til dette, vi kan formidle klienter til deg via våre rammeavtaler og vi kan hjelpe deg med innleie-oppdrag om du ønsker å se andre deler av landet eller ha sikker inntekt en til flere dager per uke.

“Ønsker å formidle bøttevis med velfortjent ros til dere, og fortelle hvor enormt fornøyd jeg har vært som bruker av psykologjournalen/ledigpsykolog siden oppstart av deltid videoterapi-klinikk i november! Brukeropplevelsen er uovertruffen - systemet dere har laget gjør de aspektene ved privatpraksis som tidligere har vært noe «umotiverende» å holde på med til en ren fornøyelse! Dere har vært fantastiske samarbeidspartnere på alle måter hele veien siden starten av privatpraksis høsten 2017, via spennende innleieoppdrag, til samarbeidsformen per i dag - og jeg har varmt anbefalt både dere og nå ledigpsykolog og psykologjournalen til så godt som alle psykologer jeg kjenner gang på gang.”

– Psykolog Alexandra Costache, Ålesund.

“Til aktuelle kandidater: Har vært hos Speare som innleiepsykolog i mange år, og vil bare si at han har et meget godt organisert opplegg, med god oppfølging. Er også lett å få tak i hvis man har spørsmål. Hva mer kan man ønske seg fra en oppdragsgiver?”

– Psykologspesialist Tore Wingestad, Narvik.

Kontakt oss

Fyll inn dette skjema for å komme i kontakt med Speare. Vær påpasselig med å ikke skrive personsensitive helseopplysninger om hva det gjelder.
Takk for din henvendelse. Vi vil svare deg så raskt vi kan.
En feil oppstod. Vennligst forsøk å sende skjemaet på nytt.

Personvern, brukervilkår og fakturering

For å lese mer om personvern, brukervilkår og fakturering klikk på linkene nederst på siden.