Speare helse logo

Spennende oppdrag som helsepersonell

Siden 2016 har Speare levert 65% av alle timer psykologer jobber som innleide spesialister ved offentlig psykisk helsevern. Vi er størst i Norge ikke kun fordi vi selv er psykologer, men fordi vi tilbyr så mye mer enn bare innleieoppdrag.

Hos oss får du mulighet å veksle mellom innleieoppdrag og privat poliklinisk praksis med støtte fra vårt sterke fagmiljø og gratis tilgang til ledigpsykolog.no og Speare Journal.

Som innleid vikar krever helseforetakene at du er ansatt hos oss.

Ved poliklinisk praksis kan du være ansatt eller i selvstendig næring.

For alle stillinger gjelder at du bør være fleksibel, nysgjerrig på nye muligheter og geografiske steder, kan pendle og jobbe selvstendig.

Klikk her for å registrere deg som kandidat til innleieoppdrag: 

Speare Bemanning

Psykologspesialist til VPP i Øst-Finnmark

12/06-2023 til 18/08-2023
     
Kirkenes
Det søkes en fleksibel psykolog med erfaring fra voksenpoliklinikk til et godt betalt oppdrag, gjerne med erfaring fra TUD-pasienter. Opppdraget har mulighet for forlengelse.

Link til full annonse

Psykologer til psykisk helseteam, Høyanger kommune

01.06.2023 - fast stilling
     
Høyanger
Det søkes flere fleksible psykologer til psykisk helseteam, en til arbeid med voksne og en til arbeid med barn og unge. Høyanger kommune tilbyr meget gode betingelser og er åpne for å ansette nyutdannede psykologer.

Link til full annonse

Psykologspesialist eller erfaren psykolog til poliklinikk BUP i Finnmark

22.05.2023-01.12.2023, med mulighet for forlengelse
     
Alta, Finnmarkssykehuset HF
Det søkes en fleksibel psykolog med erfaring fra barn og unge til et godt betalt oppdrag.

Link til full annonse

Psykologspesialist eller erfaren psykolog til poliklinikk DPS i Finnmark

29.05.2023-01.12.2023, med mulighet for forlengelse
     
Alta, Finnmarkssykehuset HF
Det søkes en fleksibel psykolog med erfaring fra voksenpoliklinikk til et godt betalt oppdrag.

Link til full annonse

Psykologspesialist eller erfaren psykolog til poliklinikk i Haugesund

08.05.2023-13.09.2023, med mulighet for forlengelse
     
Haugesund, Helse Fonna HF
Det søkes en fleksibel psykolog med erfaring fra voksenpoliklinikk til et godt betalt oppdrag.

Link til full annonse

Psykologspesialist eller erfaren psykolog til døgnpost for rusbehandling Helse Vest

1/6-2023 til 30/9-2023
     
Tronvik, Helse Førde
Det søkes en fleksibel psykolog med erfaring fra rusbehandling og/eller døgnpost til et godt betalt oppdrag ved døgnavdeling for rusbehandling ved Helse Førde.

Link til full annonse

Dekket av Speare: Psykologspesialist/erfaren psykolog til Nord-Norge

1/5-2023 til 1/10-2023
     
Hammerfest
Det søkes en fleksibel psykolog med erfaring fra, og kompetanse i utredning og behandling av psykiatriske tilstander hos barn og unge. Det er en fordel med kjennskap til DIPS/DIPS Arena og nasjonale pasientforløp.

Link til full annonse

Dekket av Speare: Psykologspesialist til godt betalt oppdrag ved ambulant akutt/FACT-team i Nordland

2/5-2023 til 31/7-2023
     
Lofoten / Vesterålen
Psykologspesialist med erfaring fra ambulant akutt- og FACT-team er ønskelig. Ta kontakt med oss for å høre mer.

Link til full annonse

Dekket av Speare: Psykologspesialist til godt betalt oppdrag ved spesialisthelsetjenesten for voksne i Vestland

27.03.2023 - 24.09.2023
     
Førde
Psykiatrisk klinikk ved Førde Sentralsykehus trenger psykologspesialist med utredningskompetanse og erfaring med behandling av traumer/PTSD. Ta kontakt med oss for å høre mer.

Link til full annonse

Psykologspesialist til godt betalt oppdrag ved utredningsenhet TSB Innlandet

Snarest og ut året. Med mulighet for forlengelse.
     
Ottestad ved Hamar
Det søkes en fleksibel psykolog med erfaring fra og kompetanse i differensialdiagnostisk utredning og behandling av voksne.

Link til full annonse

Akutt psykisk helse Hjelset

1.02.23-31.08.23
     
Møre og Romsdal
Akutt psykisk helse Hjelset har behov for en psykologspesialist med vedtakskompetanse og gjerne erfaring fra akuttpsykiatri.

Link til full annonse

DPS Nedre Romerike

01.02.23-01.05.23
     
Lillestrøm
DPS Nedre Romerike (Lillestrøm) har behov for en psykologspesialist med fordypning i klinisk voksenpsykologi til allmennpsykiatrisk poliklinikk. Ta kontakt for mer informasjon.

Link til full annonse

Allmennpsykiatrisk poliklinikk Alta

1. Februar til 31. juli 2023
     
Alta
Vil du oppleve våren i Finnmark? VPP i Alta har behov for psykologspesialister og erfarne psykologer til allmennpsykiatrisk poliklinikk fra begynnelsen av februar til utgabgen av juli 2023. Ta kontakt med oss for å høre mer.

Link til full annonse

Psykologspesialist i Haugesund fra nyttår - Oppdraget dekket av Speare

Fra Januar 01. 2023
     
Haugesund
Det er behov for innleid spesialist til voksenhabilitering i Haugesund fra nyttår. Vi har hatt flere utleide spesialister der som alle har trivdes veldig bra. Ta kontakt for å høre mer.

Link til full annonse

Psykologspesialist DPS Finnmark

01.12.2022-30.06.2023
     
Hammerfest
Det er behov for innleid spesialist til DPS i Hammerfest. Vi har hatt flere utleide spesialister der som alle har trivdes veldig bra. Ta kontakt for å høre mer.

Link til full annonse

Psykolog til vår klinikk i Tromsø

Snarest
     
Tromsø
Vi søker driftige psykologer som i samråd med vår fagavdeling vil bistå til gode pasientforløp av høy kvalitet. Det er mulig å bli ansatt eller være konsulent i selvstendig næring. Ta kontakt for mer informasjon!

Link til full annonse

Psykolog til vår klinikk i Oslo

Innen 31.12.22
     
Oslo
Vi søker driftige psykologer som i samråd med vår fagavdeling vil bistå til gode pasientforløp av høy kvalitet. Det er mulig å bli ansatt eller være konsulent i selvstendig næring. Ta kontakt for mer informasjon!

Link til full annonse

Psykolog til vår klinikk i Trondheim

Innen desember 2022
     
Trondheim
Vi søker en driftig psykolog som i samråd med vår fagavdeling vil bistå til gode pasientforløp av høy kvalitet. Ta kontakt for mer informasjon!

Link til full annonse

Psykolog til vår klinikk i Bodø

Snarest
     
Bodø
Vi søker en driftig psykolog som i samråd med vår fagavdeling vil bistå til gode pasientforløp av høy kvalitet. Ta snarlig kontakt for mer informasjon. Se mer på https://arbeidsplassen.nav.no/stillinger/stilling/c1f4d7b1-1763-4c1f-b0c4-f2e548bfa2b1

Link til full annonse

Oppdraget dekket av Speare - Psykolog til DPS Indre Sogn

05.09.2022-23.12.2022
     
Sogndal
Ta kontakt om du er interessert i dette oppdraget på sikt når nåværende vikar vil ha et nytt oppdrag. Vil du oppleve Sogn og Fjordane? Få samtidig et godt betalt oppdrag og opplev at du hjelper pasienter i et område som behøver din kompetanse. Dette oppdraget er egnet for deg som er en noe erfaren psykolog, eller psykologspesialist, som kan jobbe selvstendig med pasienter.

Link til full annonse

Oppdrag dekket av Speare - Psykolog med kompetanse på evneutredninger til Habilitering Finnmark

15.08.2022-31.12.2022
     
Kirkenes
Ta kontakt om du er interessert i dette oppdraget på sikt når nåværende vikar vil ha et nytt oppdrag. Det søkes en fleksibel psykolog med erfaring fra og kompetanse i differensialdiagnostisk utredning voksne. Du må kunne gjøre selvstendige utredninger med WAIS-4 og helst andre nevropsykologiske tester.

Link til full annonse

Oppdraget dekket av Speare - Psykologspesialist til BUP Finnmark

16.10.2022-31.12.2022
     
Alta
BUP søker en fleksibel psykologspesialist med erfaring fra og kompetanse i differensialdiagnostisk utredning og behandling av barn- og unge. Du bør kunne WISC-V og helst andre relevante tester. Det er en fordel med kjennskap til DIPS/DIPS Arena.

Link til full annonse

Vi søker psykologer i flere ulike byer

01.09.2022-30.06.2023
     
Norge
Iht rammeavtaler med Sykehusinnkjøp HF og Helfo har vi hatt svært stor pågang den siste tiden. Vi søker flere fleksible psykologer og psykologspesialister med erfaring fra og kompetanse i differensialdiagnostisk utredning og behandling av voksne eller barn/unge. Det er en fordel med kjennskap til DIPS/DIPS Arena og pakkeforløp. For ikke-spesialister vil det bli dekket spesialistutdanning. Behovet er både ved lokalt DPS/BUP samt ved våre klinikker og pendling annenhver uke må påregnes. Gode lønnsbetingelser eller vilkår for selvstendige næringsdrivende. Aktuelle steder nå er: Elverum, Gjøvik, Hamar, Trondheim, Arendal, Bodø, Ålesund, Tromsø, Notodden, Farsund, Alta, Hammerfest, Kirkenes, Sandnessjøen.

Link til full annonse

Oppdrag dekket av Speare - Psykologspesialist til DPS i Rogaland

01.09.2022-31.12.2022
     
Stavanger
Ta kontakt om du er interessert i dette oppdraget på sikt når nåværende vikar vil ha et nytt oppdrag. DPS-et behøver en fleksibel psykolog, helst psykologspesialist, med erfaring fra og kompetanse i differensialdiagnostisk utredning og behandling av voksne. Det er en fordel med kjennskap til inntaksvurderinger, veiledning av psykologer, DIPS/DIPS Arena og pakkeforløp.

Link til full annonse

Hos oss får du mulighet til variasjon på dine premisser. Du kan ha en deltids privatpraksis og bruke psykologjournalen til dette, vi kan formidle klienter til deg via våre rammeavtaler og vi kan hjelpe deg med innleie-oppdrag om du ønsker å se andre deler av landet eller ha sikker inntekt en til flere dager per uke.

“Ønsker å formidle bøttevis med velfortjent ros til dere, og fortelle hvor enormt fornøyd jeg har vært som bruker av psykologjournalen/ledigpsykolog siden oppstart av deltid videoterapi-klinikk i november! Brukeropplevelsen er uovertruffen - systemet dere har laget gjør de aspektene ved privatpraksis som tidligere har vært noe «umotiverende» å holde på med til en ren fornøyelse! Dere har vært fantastiske samarbeidspartnere på alle måter hele veien siden starten av privatpraksis høsten 2017, via spennende innleieoppdrag, til samarbeidsformen per i dag - og jeg har varmt anbefalt både dere og nå ledigpsykolog og psykologjournalen til så godt som alle psykologer jeg kjenner gang på gang.”

– Psykolog Alexandra Costache, Ålesund.

“Til aktuelle kandidater: Har vært hos Speare som innleiepsykolog i mange år, og vil bare si at han har et meget godt organisert opplegg, med god oppfølging. Er også lett å få tak i hvis man har spørsmål. Hva mer kan man ønske seg fra en oppdragsgiver?”

– Psykologspesialist Tore Wingestad, Narvik.

Kontakt oss

Fyll inn dette skjema for å komme i kontakt med Speare. Vær påpasselig med å ikke skrive personsensitive helseopplysninger om hva det gjelder.
Takk for din henvendelse. Vi vil svare deg så raskt vi kan.
En feil oppstod. Vennligst forsøk å sende skjemaet på nytt.

Personvern, brukervilkår og fakturering

For å lese mer om personvern, brukervilkår og fakturering klikk på linkene nederst på siden.