Speare helse logo

Kompetanseheving

Speare har siden 2002 kvalitetssikret psykologer. De senere årene har vi også kvalitetssikret psykiatere. Vi ser behov for bedre og lettere tilgjengelig kompetanseheving for helsepersonell. Vi gjennomfører kurs- og kompetansesekvens for alle våre tilknyttede behandlere. Følg med her for å finne oppdatert informasjon.

EMDR-veiledning

October 27, 2023
     
Digitalt kurs
Vi tilbyr gratis EMDR-veiledning på video til psykologer som er tilknyttet oss. Hanne Kristine Haarset er godkjent veileder, så disse timene kan være et ledd i de 20 veiledningstimer som er et av kravene for å bli godkjent EMDR-terapeut. Meld deg på ved å sende mail til hanne.kristine@speare.no
https://speare.whereby.com/emdr-veiledning

EMDR oppfriskningskurs

March 6, 2024
     
Digitalt
Dette oppfriskningskurset i EMDR terapi passer for deg som har tatt EMDR Trinn 1 for en tid tilbake, og som ennå ikke har kommet godt i gang med å anvende metoden. Kurset passer også for deg som har lagt vekk EMDR for en stund, eller bare kjenner at du trenger en oppfriskning. Kurset er rettet til psykologer, leger og annet helsepersonell som møter denne målgruppen. Godkjent av Norsk psykologforening som 7 timer vedlikeholdsaktivitet. Om ønskelig kan man sette opp en veiledningsgruppe som følgetilbud av dette kurset. For mer informasjon klikk her:
http://www.speare.no/k/oppfriskning-emdr

Kontakt oss

Fyll inn dette skjema for å komme i kontakt med Speare. Vær påpasselig med å ikke skrive personsensitive helseopplysninger om hva det gjelder.
Takk for din henvendelse. Vi vil svare deg så raskt vi kan.
En feil oppstod. Vennligst forsøk å sende skjemaet på nytt.

Personvern, brukervilkår og fakturering

For å lese mer om personvern, brukervilkår og fakturering klikk på linkene nederst på siden.