Speare helse logo

Kompetanseheving

Speare har siden 2002 kvalitetssikret psykologer. De senere årene har vi også kvalitetssikret psykiatere. Vi ser behov for bedre og lettere tilgjengelig kompetanseheving for helsepersonell. Vi vil høsten 2022 lansere en kurs- og kompetansesekvens for alle våre tilknyttede behandlere. Følg med her for å finne oppdatert informasjon.

INTENSIVKURS I BEHANDLING AV AVHENGIGHETSPROBLEMATIKK 25/1-2023 til 27/1-2023

25.1.2023
     
Med Jennifer Aramini og Kari Lossius. Oslo - Felix konferansesenter
Kurset har som mål å øke deltakernes kunnskap om avhengighetsproblematikk generelt. Vi skal belyse hva avhengighet er, både rusavhengighet (alkohol og illegale rusmidler) og det som ligger innenfor “new addictions” begrepet (affektiv avhengighet, spiseforstyrrelser -som binge eating- internet, gaming, sexting og pornografi er noen eksempler). Deltakerne vil lære om dette fra et nevrobiologisk perspektiv, fokus på rusmidlenes virkning i relasjonelle dynamikker og terapeutisk setting, samt utfordringer i behandling av disse tilstander med fokus på komorbiditet til andre patologier.
https://www.speare.no/kurs-intensivkurs-i-behandling-av-avhengighetsproblematikk

Psykologkonferanse

18.11.2022
     
Oslo
Vi gjennomførte vår årlige konferanse i Oslo i November 2022. Det blir annonsert ny konferanse for 2023 så snart detaljene er klare. Vi gleder oss til å se dere igjen!

Kontakt oss

Fyll inn dette skjema for å komme i kontakt med Speare. Vær påpasselig med å ikke skrive personsensitive helseopplysninger om hva det gjelder.
Takk for din henvendelse. Vi vil svare deg så raskt vi kan.
En feil oppstod. Vennligst forsøk å sende skjemaet på nytt.

Personvern, brukervilkår og fakturering

For å lese mer om personvern, brukervilkår og fakturering klikk på linkene nederst på siden.